Keukens

het kloppende hart van uw woning

De meest gebruikte plek van het huis

De keuken zegt veel over de gebruiker. Er is dan ook geen standaard keuken die iedereen past. Onze keukens zijn functionele werkruimten met de uitstraling waar u zich in thuis voelt. Een landelijke keuken of een moderne open woonkeuken voorzien alle moderne apparatuur wordt exclusief gemaakt op basis van uw wensen. Eén adres voor alle informatie, apparatuur, werkbladen etc. en natuurlijk alle service die u maar wenst.

Modern U opstelling

Compact en groots in één

De opdracht

Maak een moderne compacte keuken die van alle gemakken is voorzien met veel bergruimte

Het proces

In een compacte keuken is naast de logische indeling van de apparatuur een eenvoudige belijning belangrijk. Boven de kookplaat hebben wij de wasemkap volledig weggewerkt in de bovenkasten.

De kleppen van de bovenkast gaan elektrisch open en staan niet in de weg als ze open blijven staan. Eén van de hoeken heeft met de speciale hoek-ladekast ruimte genoeg voor voorraad. Goede verlichting van het werkblad is aangebracht in de bovenkasten.

Het resultaat
Door de verlichting en de kleurkeuze van het werkblad straalt deze witte keuken toch warmte uit. Staand in de keuken heb je een ruimtelijk gevoel en is dit met recht de “kokpit” van de woning.

De klant
De keuken moet luxe uitstralen, eenvoudig in onderhoud zijn en er strak uit blijven zien.

Bekijk
de hele keuken

Smaak en stijl

Smaken verschillen en dat geldt niet alleen voor wat wij eten maar ook voor de plaats waar we ons eten bereiden. De landhuisstijl kies je niet alleen als je woont in een landhuis maar tevens om een sfeer te creëren die bij je past. Zo hoeft in een mooi landhuis geen klassieke keuken te staan maar kan een ultra moderne keuken het contrast tussen binnen en buiten juist accentueren. Niet iedereen woont in een villa en de compacte keuken in vele uitvoeringen nog steeds actueel. Er zijn veel tussenvormen van de landhuisstijl keuken tot en met de moderne landhuisstijl keuken die bij EnerO altijd één ding gemeen hebben, de kwaliteit.

Nieuwsgierig naar meer van onze keukens?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl