Kasten

Het verschil tussen opruimen en wegstoppen

Kast Utrecht

Zoekt u naar een kast op maat Utrecht? U heeft een specifieke kast maar deze moet aangepast worden aan uw wensen? Gaat het om een speciaal formaat? Wij denken graag met u mee. Het is goed om te behouden wat kan en te vernieuwen wat nodig is. Heeft u een nieuwe kast op maat nodig in Utrecht en omgeving? Gaat het om een lastig formaat? Wij realiseren het voor u. Zonder problemen. Graag horen we wat uw wensen zijn. Samen denken we na over de materiaalkeuze. Dit is zeer bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Een kast op maat Utrecht

De kast Utrecht komt op een lastig plekje te staan? Zijn er buizen of leidingen die daar beslist niet weg mogen? Het is hierdoor een plek in uw kamer waar moeilijk iets moois van te maken is? Wij zijn er voor u. Door middel van een kast op maat is het hele probleem opgelost. Van de buizen of leidingen is niets meer te zien en u kunt op een prettige manier uw spullen opruimen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op onze website vindt u veel informatie. Neem zeker ook een kijkje op Facebook. Of bekijk een van onze filmpjes op YouTube.

Hoe werkt het maken van een maatwerk kast Utrecht?

Als u voor een maatwerk kast Utrecht bij ons komt, volgen we altijd dezelfde stappen. Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag alles over uw idee omtrent de kast op maat in Utrecht. Wij staan op dat moment zeker klaar om deskundig advies te geven en om op een ervaren en professionele wijze met u mee te denken. We kijken welke materialen er gebruikt gaan worden en er wordt een begroting opgesteld. Uw idee zetten wij om in een 3D ontwerp. Wilt u toch nog iets veranderen? Geef dat zeker aan en wij passen de schets aan. Bent u tevreden, dan starten we met de productie. Het traject wordt uiteraard afgerond door het plaatsen van uw kast. Ons team levert het gebruiksklaar bij u af.

Bekijk
het meubel

Nieuwsgierig naar meer van onze kasten?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl