Kasten

Het verschil tussen opruimen en wegstoppen

Meer functionele ruimte per vierkante meter

Kasten worden gemaakt met een functie zoals, kledingkast, boekenkast, trapkast, en-suite, inloop kast, of zelfs meterkast. Maatwerk geeft de mogelijkheid om ruimte te gebruiken die normaal moeilijk in te delen is. Als duidelijk is wat u wilt opbergen wordt het ontwerp uitgewerkt en helpt de moderne meubeltechniek ons om de ruimte nog beter te benutten. Uiteraard zal ons creatieve ontwerp naadloos aansluiten aan de kamer.

Het verbindende element

Kasten, de verbinding tussen woning en bewoner.

De opdracht

Leidingwerk dat niet toegankelijk was in de woning moest vervangen worden en hiervoor moest de En Suite verwijderd worden. De vraag was om een nieuwe En Suite te maken die moest aansluiten op de bestaande schuifdeuren en waarbij de kruipruimte bereikbaar zou blijven.

Het proces

Een hele uitdaging om de nieuwe kast in verhouding te maken terwijl er geen rechte hoek aan de woning zat. Ook de bies in het parket liep nergens evenwijdig met de wand. De positie van de kruipruimte was ook niet alledaags te noemen.

Het resultaat

Een klassieke kast die volledig met nieuwe materialen is opgebouwd en zonder zichtbare verbinders en schroeven is gemonteerd.

De klant
Een evenwichtige kast die beter bij het tijdsbeeld van de woning aansluit dan de vorige kast.

Bekijk
het meubel

Nieuwsgierig naar meer van onze kasten?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl