Keukens

het kloppende hart van uw woning

Keuken Utrecht

U zoekt naar een keuken op maat in Utrecht en omstreken? Zeker bij een keuken is het belangrijk dat deze helemaal naar uw wensen en eisen wordt gemaakt. Standaard keukens passen niet bij veel mensen. Iedereen heeft weer zo zijn eigen voorkeur als het gaat om keukenkastjes, keukenbladen en materiaal. U heeft wel een duidelijk idee van uw droomkeuken? Zag u pas ergens een keuken die u zou willen hebben? EnerO Maatwerk interieur is er voor op maat gemaakte keukens in Utrecht en omgeving.

Een maatwerk keuken Utrecht

Uw keuken in Utrecht is een belangrijke ruimte in uw woning? U houdt van natafelen en uitgebreid kokkerellen? Dan stelt u vast en zeker bepaalde eisen aan deze keuken. Wilt u helemaal een nieuwe keuken of hoeven er slechts een aantal keukenkastjes vervangen te worden? Neem contact met ons op en we bespreken graag de opties. Bij ons is bijna alles mogelijk. Komt u binnenkort een keer bij ons langs? We nemen ruim de tijd voor u. Als wij weten wat u wilt, maken wij een begroting en een ontwerp. Dit kan natuurlijk nog helemaal worden aangepast als u niet tevreden bent. Pas als u akkoord bent, gaan wij aan de slag voor uw keuken.

Welke stijl krijgt uw keuken op maat Utrecht?

Bij uw maatwerk keuken Utrecht is het belangrijk dat de uitstraling moderner wordt? Of gaat u juist voor klassiek of landelijk? Om dit te realiseren hoeft niet de hele keuken vervangen te worden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons en we spreken elkaar zo snel mogelijk. Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden, kunt u een kijkje nemen op onze website. Of u volgt ons op Facebook of andere kanalen van de sociale media.

Bekijk
de hele keuken

Smaak en stijl

Smaken verschillen en dat geldt niet alleen voor wat wij eten maar ook voor de plaats waar we ons eten bereiden. De landhuisstijl kies je niet alleen als je woont in een landhuis maar tevens om een sfeer te creëren die bij je past. Zo hoeft in een mooi landhuis geen klassieke keuken te staan maar kan een ultra moderne keuken het contrast tussen binnen en buiten juist accentueren. Niet iedereen woont in een villa en de compacte keuken in vele uitvoeringen nog steeds actueel. Er zijn veel tussenvormen van de landhuisstijl keuken tot en met de moderne landhuisstijl keuken die bij EnerO altijd één ding gemeen hebben, de kwaliteit.

Nieuwsgierig naar meer van onze keukens?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl