Keukens

het kloppende hart van uw woning

De meest gebruikte plek van het huis

De keuken zegt veel over de gebruiker. Er is dan ook geen standaard keuken die iedereen past. Onze keukens zijn functionele werkruimten met de uitstraling waar u zich in thuis voelt. Een landelijke keuken of een moderne open woonkeuken voorzien alle moderne apparatuur wordt exclusief gemaakt op basis van uw wensen. Eén adres voor alle informatie, apparatuur, werkbladen etc. en natuurlijk alle service die u maar wenst.

Klassiek roomwit landhuisstijl

Uit de vorige eeuw met techniek van nu

De opdracht

In het monumentale pand stond een oude servieskast. De stijl en maatvoering moest aansluiten bij deze kast en overige beeldbepalende details van deze klassieke woning. De AGA kookunit zou het middelpunt van de keuken moeten worden.

Het proces

Met de antieke kast als basis zijn we gaan ontwerpen en is de keus gevallen op de massief eiken fronten gespoten in dekkende roomwitte glans meubellak. De nerven van het eiken blijven zichtbaar en geven het materiaal meer diepte en leven

De overgang van de keuken naar eetkamer gaat geleidelijk door de afronding aan het Belgisch hardsteen werkblad en het gebogen front.

Het resultaat
Een nieuwe keuken die als één geheel opgaat in de woning.

De klant
Een gezellige eet- keukenkamer met ruim uitzicht op de binnentuin als je in de keuken aan het werk bent.

Bekijk
de hele keuken

Smaak en stijl

Smaken verschillen en dat geldt niet alleen voor wat wij eten maar ook voor de plaats waar we ons eten bereiden. De landhuisstijl kies je niet alleen als je woont in een landhuis maar tevens om een sfeer te creëren die bij je past. Zo hoeft in een mooi landhuis geen klassieke keuken te staan maar kan een ultra moderne keuken het contrast tussen binnen en buiten juist accentueren. Niet iedereen woont in een villa en de compacte keuken in vele uitvoeringen nog steeds actueel. Er zijn veel tussenvormen van de landhuisstijl keuken tot en met de moderne landhuisstijl keuken die bij EnerO altijd één ding gemeen hebben, de kwaliteit.

Nieuwsgierig naar meer van onze keukens?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl