Keukens

het kloppende hart van uw woning

De meest gebruikte plek van het huis

De keuken zegt veel over de gebruiker. Er is dan ook geen standaard keuken die iedereen past. Onze keukens zijn functionele werkruimten met de uitstraling waar u zich in thuis voelt. Een landelijke keuken of een moderne open woonkeuken voorzien alle moderne apparatuur wordt exclusief gemaakt op basis van uw wensen. Eén adres voor alle informatie, apparatuur, werkbladen etc. en natuurlijk alle service die u maar wenst.

Landhuisstijl

Warm en rijk gevoel

De opdracht

Ontwerp een ruime keuken met een materiaal dat in kleur en uitvoering natuurlijk overkomt. Praktisch is in gebruik en toch ruimte overlaat voor een grote tafel.

Het proces

De positie van ramen en deuren was bepalend voor de indeling van belangrijke elementen zoals de spoelbak en kookunit. Door onze maatwerk kasten hebben we de spoelbak voor het raam kunnen plaatsen en hebben we de aanwezige scheve muren onopvallend kunnen aansluiten aan de keuken.

De opdrachtgever heeft veel tijd en aandacht besteed aan het aanleggen van het benodigde leidingwerk en overige bouwtechnische details, deze zijn onzichtbaar verwerkt achter en in de kasten.

Het resultaat
Veel natuurlijk licht op de werkbladen en een functionele opstelling van de apparatuur. De eiken fronten en het donkere aanrechtblad geven en keuken een modern landelijk uiterlijk dat prima past bij de vernieuwde woning. Een warme ruimte waar je niet alleen voor de maaltijd met het gezin gaat zitten.

De klant
De keuken moet passen bij de stijl van de woning

Bekijk
de hele keuken

Smaak en stijl

Smaken verschillen en dat geldt niet alleen voor wat wij eten maar ook voor de plaats waar we ons eten bereiden. De landhuisstijl kies je niet alleen als je woont in een landhuis maar tevens om een sfeer te creëren die bij je past. Zo hoeft in een mooi landhuis geen klassieke keuken te staan maar kan een ultra moderne keuken het contrast tussen binnen en buiten juist accentueren. Niet iedereen woont in een villa en de compacte keuken in vele uitvoeringen nog steeds actueel. Er zijn veel tussenvormen van de landhuisstijl keuken tot en met de moderne landhuisstijl keuken die bij EnerO altijd één ding gemeen hebben, de kwaliteit.

Nieuwsgierig naar meer van onze keukens?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl