Mediameubelen

omdat je niet altijd naar de tv wilt kijken

De basis voor alle moderne media-apparatuur

De woonkamer wordt vaak ingedeeld op basis van de positie van de TV. Met een dikte van 1cm kan je de TV tegenwoordig gewoon als schilderij aan de wand hangen, maar een sfeervol gevoel bij het kijken naar een kale muur met een zwart schilderij krijgt u niet bij deze opstelling. Een mediameubel van EnerO Maatwerk Interieur wordt gemaakt voor uw apparatuur en heeft oplossingen om kabels uit het zicht te plaatsen. Ook als de tv niet aan staat is er een harmonieuze indeling van de woonkamer.

Het oog wil ook wat

Omdat je niet altijd tv kijkt

De opdracht

Maak een wandmeubel waarin alle apparatuur wordt opgeborgen en waar ook nog andere zaken een vast plaats krijgen. De grote speakers niet meer als los deel op de vloer en de verzameling beelddragers overzichtelijk bereikbaar.

Het proces

Speakers in een meubel plaatsen is vaak een lastig punt omdat de afstand tussen linker en rechter box bij de meeste meubelen te klein wordt. De wand die wij ter beschikking hadden was gelukkig recht tegenover de luister- en kijkpositie waardoor de positie van speakers en tv goed uit kwam.

De materiaalkeuze is op basis van de materialen die verder in de woonkamer zijn toegepast.

Het resultaat
Een wand vullend meubel dat door de diverse materialen en open ruimtes niet massaal overkomt in de woonkamer. De media-apparatuur is goed bereikbaar maar is niet nadrukkelijk aanwezig als je er geen gebruik van maakt. De verlichting onder de klepkast geeft niet alleen een prettige ruimteverlichting maar accentueert de diepte in dit meubel.

De klant
Mooi geheel en de grote, niet zo mooie, boxen werken prima in deze opstelling.

Bekijk
het meubel

Nieuwsgierig naar meer van onze mediameubelen?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl