Keukens

het kloppende hart van uw woning

De meest gebruikte plek van het huis

De keuken zegt veel over de gebruiker. Er is dan ook geen standaard keuken die iedereen past. Onze keukens zijn functionele werkruimten met de uitstraling waar u zich in thuis voelt. Een landelijke keuken of een moderne open woonkeuken voorzien alle moderne apparatuur wordt exclusief gemaakt op basis van uw wensen. Eén adres voor alle informatie, apparatuur, werkbladen etc. en natuurlijk alle service die u maar wenst.

Moderne keuken

Techniek in de puurste vorm

De opdracht

Ontstaan uit de gedachte van een renovatie waar de nieuwe wensen uiteindelijk toch niet in te passen waren zijn we opnieuw gaan tekenen. Ontwerp een keuken met veel bergruimte, symmetrisch en open naar de raamparty.

Het proces

Om de keuken visueel ruim te maken moesten we de bovenkasten verwijderen. De bergruimte die we hierdoor verloren hebben we ruimschoots gecompenseerd door het aanrecht dieper te maken en veel laden toe te passen.

Door de greeplijst met Led-verlichting en de elektrische laden met softclose toe te passen hebben we de keuken visueel rustig en evenwichtig kunnen maken.

Het resultaat
Met het diepere werkblad ontstaat meer ruimte voor grote laden met een maximale opbergruimte. Omdat we geen bovenkast en andere grote volumes op hoogte aan de wand hebben kan het daglicht de ruimte volledig vullen.

De klant
Maak gebruik van materialen die terugkomen in de woning.

Bekijk
de hele keuken

Smaak en stijl

Smaken verschillen en dat geldt niet alleen voor wat wij eten maar ook voor de plaats waar we ons eten bereiden. De landhuisstijl kies je niet alleen als je woont in een landhuis maar tevens om een sfeer te creëren die bij je past. Zo hoeft in een mooi landhuis geen klassieke keuken te staan maar kan een ultra moderne keuken het contrast tussen binnen en buiten juist accentueren. Niet iedereen woont in een villa en de compacte keuken in vele uitvoeringen nog steeds actueel. Er zijn veel tussenvormen van de landhuisstijl keuken tot en met de moderne landhuisstijl keuken die bij EnerO altijd één ding gemeen hebben, de kwaliteit.

Nieuwsgierig naar meer van onze keukens?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl