Keukens

het kloppende hart van uw woning

De meest gebruikte plek van het huis

De keuken zegt veel over de gebruiker. Er is dan ook geen standaard keuken die iedereen past. Onze keukens zijn functionele werkruimten met de uitstraling waar u zich in thuis voelt. Een landelijke keuken of een moderne open woonkeuken voorzien alle moderne apparatuur wordt exclusief gemaakt op basis van uw wensen. Eén adres voor alle informatie, apparatuur, werkbladen etc. en natuurlijk alle service die u maar wenst.

Moderne landhuisstijl

Evenwichtige mix tussen klassiek en modern

De opdracht

In de speciale aanbouw aan de woning was de wens een stoere eetkeuken te maken. Modern maar met een link naar het beeld van de bestaande woning.

Het proces

Het gebeurd niet vaak dat je een lege ruimte krijgt die recht en haaks is. Dus nu eens geen lastige details om rekening mee te houden. We konden de indeling dus opzetten vanuit de meest praktische keuken- routing.

Alle keukenapparatuur, meubeltechniek en accessoires zijn van de laatste techniek en de keuze van de fronten en het werkblad geeft de juiste sfeer.

Het resultaat
Geen overbodige hoekjes en randjes, gewoon recht toe recht aan. Maar wel in stijl.

De klant
Een lekkere “stoere mannen” keuken.

Bekijk
de hele keuken

Smaak en stijl

Smaken verschillen en dat geldt niet alleen voor wat wij eten maar ook voor de plaats waar we ons eten bereiden. De landhuisstijl kies je niet alleen als je woont in een landhuis maar tevens om een sfeer te creëren die bij je past. Zo hoeft in een mooi landhuis geen klassieke keuken te staan maar kan een ultra moderne keuken het contrast tussen binnen en buiten juist accentueren. Niet iedereen woont in een villa en de compacte keuken in vele uitvoeringen nog steeds actueel. Er zijn veel tussenvormen van de landhuisstijl keuken tot en met de moderne landhuisstijl keuken die bij EnerO altijd één ding gemeen hebben, de kwaliteit.

Nieuwsgierig naar meer van onze keukens?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl