Wie zijn wij?

Over ons

Maatwerk interieur is meer dan het leveren van een meubel in de juiste afmeting, dat doet immers iedere producent. Omdat maatwerk in onze optiek niet alleen mooi moet zijn maar ook functioneel, besteden wij veel aandacht aan gebruiksgemak en werking in uw situatie.

Veel van onze opdrachtgevers vonden het lastig om op basis van een platte tekening een beeld te krijgen van het nieuwe meubel. Maar de moderne technieken geven de mogelijkheid om een zeer compleet beeld te creƫren in 3D en zo nodig VR ondersteund te aan u presenteren. Een realistisch beeld voorkomt een verkeerde verwachting en bespaard teleurstelling achteraf. De voordelen van deze werkwijze wegen niet op tegen de kosten van het maken van een goed ontwerp.

Bij EnerO Maatwerk interieur maken wij daarom gebruik van de beschikbare moderne techniek maar ook het klassieke ambacht wordt door ons nog altijd gewaardeerd. Dat geldt ook voor de communicatie, graag via de moderne- en sociale media maar voor het eerste gesprek staat bij ons persoonlijke contact op de eerste plaats.

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl