Werkplekken

maatwerk voor thuiswerken in rust en stijl

Werkplek ergonomisch inrichten

Werkgevers hebben volgens de arbowetgeving de plicht om voor een veilige werkomgeving voor hun werknemers te zorgen. Een goed ingerichte werkplek komt zowel de werknemer als werkgever ten goede. De werknemer zal minder tot geen klachten ervaren door de wijze waarop de werkplek is ingericht en de werkgever zal merken dat het ziekteverzuim omlaag gaat. Een werkplek ergonomisch inrichten is op kantoor een vereiste, maar werkt u vanuit huis, dan wil een goede ergonomisch ingerichte werkplek nogal eens ontbreken. Ook als u vanuit huis werkt, is een werkplek ergonomisch inrichten zeer belangrijk. Hiermee kunt u gezondheidsklachten voorkomen en werkt u ook thuis op een prettige manier.

Ergonomisch inrichten werkplek met een werkplek op maat

Het ergonomisch inrichten van een werkplek, houdt in dat een werkplek aan een aantal standaard vereisten moet voldoen. Maar ieder persoon is anders en hierbij ontstaan er ook persoonlijke behoeftes betreffende de ergonomie van uw werkplek. Een bepaalde hoogte van het bureau zal door de één als prettig worden ervaren, terwijl een ander liever een hoger of lager bureau heeft. Juist deze persoonlijke wensen worden meegenomen als u kiest voor een werkplek op maat. Helemaal voor een thuiswerkplek waar enkel u gebruik van maakt, is het belangrijk dat alles op uw persoonlijke wensen en behoeftes is aangepast.

Inrichten ergonomische werkplek door EnerO

Wilt u uw thuiswerkplek ergonomisch laten inrichten? Dit is een verstandige keuze om ontspannen en gezond te werken. Neemt u hiervoor eens contact op met EnerO. Wij weten wat er komt kijken bij het inrichtingen van een ergonomische werkplek en kunnen u hierbij adviseren. Wij ontwerpen een prachtige en functionele werkplek die ergonomisch aan alle eisen voldoet en waarbij wij gebruikmaken van hoogwaardige materialen. Zo kunt u ook thuis genieten van een gezonde werkplek die tevens een meerwaarde aan uw interieur geeft.

Bekijk
de hele werkplek

Nieuwsgierig naar meer van onze werkplekken?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl