EnerO | Werkplek op maat Amersfoort, werkplek op maat Hilversum, werkplek op maat Utrecht

Werkplekken

maatwerk voor thuiswerken in rust en stijl

Een rustgevende ruimte om samen productief te werken

Thuiswerken geeft u meer vrijheid, efficiënter gebruik van tijd en in de stijl die bij u past. Niet langer de obligate afgescheiden kamer maar een ruimte waar u graag in alle rust tijd doorbrengt voor werk en privé. Of het nu een geheel digitaal kantoor of een studeerkamer met een bibliotheek aan naslagwerken wordt, EnerO Maatwerk Interieur maakt de werkplek die aansluit bij uw wensen en een waardevolle aanwinst is in uw woning.

Compacte elegantie

Een rustige basis zonder franje

De opdracht

Bij de verbouwing van de woning is er door de ruimte die bestemd was voor thuiskantoor allerlei leidingwerk aangebracht. Een de nieuwe tweepersoons werkplek met grote boekenkast zou hier zonder concessie aan het uiterlijk geplaatst moeten worden. Met de maatwerk kasten hebben wij bepaalde leidingen toegankelijk gehouden en alle andere aan het oog onttrokken.

De boekenkast heeft uitsluitend “zwevende” planken met houten kopkanten die ook in het werkblad terugkomen. Achter de gesloten bovenkasten staan de vele minder mooie ordners. Toepassing van geïntegreerde verlichting in de bovenkast maakt gebruik van een bureaulamp overbodig en geeft extra ruimte op het bureau

Het proces

Een hele uitdaging om zoveel mogelijk effectieve ruimte te halen uit deze kamer. Rekening houden met leidingwerk, verwarming, de lichtinval van het raam en kamerdeur die naar binnen draait is het gelukt om de wensen te vervullen. Speciaal materiaal voor de boekenplanken en het werkblad maakt het mogelijk een ogenschijnlijk simpel ontwerp te kunnen plaatsen.

Het resultaat
Een heerlijke ruimte om te werken en te studeren. En voor ons was het een typisch voorbeeld waar maatwerk interieur meer dan op z’n plaats is.

De klant
Veel kastruimte en een boekenkast die ruimte biedt zonder als kast nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Bekijk
de hele werkplek

Nieuwsgierig naar meer van onze werkplekken?

Ons contactformulier werkt momenteel niet, graag een email sturen naar info@enero.nl